Livrarea

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand metoda de transport si plata aleseasa de Dvs. la efectuarea comenzii. Produsele sunt ambalate corespunzator si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

Livrarile se fac in ziua lucratoare urmatoare trimiterii comenzii, pentru comenzile trimise pana in orele 15:30. Comenzile efectuate Vineri se pot livra Sambata sau Luni, la alegerea Dvs.

Livrarea se face NUMAI prin firma de curierat rapid FAN Courier SRL cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare si care lucreaza in sistemul door-to-door, durata expedierii fiind de 24 ore.

Costul de transport este de 16 RON, indiferent de metoda de plata aleasa.

Returnarea

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Mentionam ca, in conformitate cu Ordonanta urgenta nr. 34/2014, consumatorul va suporta costurile aferente returnarii. Plata transportului este suportata de catre consumator si poate fi efectuata direct la curier sau se va scadea din valoarea sumei ce trebuie returnata catre acesta(consumator). Taxa retur transport este de 16 lei.

Consumatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in Ordonanta de urgenta nr. 34/2014.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport. In momentul efectuarii unei comenzi online, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

ATENTIE! La returnare, nu acceptam colete cu plata ramburs. Contravaloarea comenzii se va achita in termen de maxim 14 zile, doar dupa ce este verificata starea in care produsele au fost returnate.

Pentru localitatile care nu se afla in zona zero de livrare a societatii de curierat Fan Courier cu care avem incheiat contract de colaborare acestia percep un extra-cost de 20 Lei pe langa costul standard de 16 lei. Inainte de trimiterea comenzilor veti fi contactat de un operator pentru confirmarea acestui cost, unde este cazul.