1. Cum fac o comanda?

Pentru a efectua o comanda trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat. Adaugati produsul dorit in cos apasand pe butonul „Adauga in cos”.

2. Cum finalizez o comanda?

Pasul 1. Pentru a finaliza o comanda trebuie sa dati click pe „Vezi cos” sau pe simbolul Cos situat in partea dreapta sus a paginii, deasupra produselor cumparate.

Pasul 2. Dupa vizualizarea cosului si eventuala modificare a cantitatilor produselor cumparate, click pe „Finalizare comanda”. Aici aveti posibilitatea sa mai verificati o data cosul de cumparaturi, sa alegeti tipul de facturare (persoana fizica sau juridica) si adresa de livrare a produselor care poate fi implicita (cea completata la inregistrare) sau sa completati o alta adresa de livrare.

Pasul 3. Click pe „Trimite Comanda”. In cel mai scurt timp o sa fiti contactat telefonic pentru a confirma comanda facuta. ATENTIE!!! Nu puteti ridica comenzile de la sediul nostru daca sunteti din Bucuresti si aveti cont pe persoana fizica.

3. Plata cu cardul bancar

(Visa, Visa Electron, MasterCard, AMEX, etc)
Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei Dvs, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

4. Cum recuperez o parola uitata?

In casuta „Login utilizator” aveti un link catre „Am uitat parola”. Completati adresa de e-mail si o noua parola va fi generata si trimisa pe adresa Dvs de e-mail. Dupa ce va logati cu noua parola va recomandam sa o schimbati cu o parola mai usor de tinut minte.

5. Cat este comanda minima?

Nu avem o comanda minima.

6. Cat este costul de transport?

Transportul pentru comenzile de minim 20 bucati este GRATUIT ! Pentru cantitati mai mici sau accesorii costul de transport este de 16 RON, pentru orice localitate din tara si include transportul, asigurarea si rambursul banilor.

7. Cum se face plata ?

Plata se face ramburs in momentul cand curierul va aduce produsele, prin ordin de plata sau prin plata online cu card bancar sau Pay Pall.

8. Cat sunt cheltuielile de ramburs ?

0 RON. Preturile de pe site contin TVA.