Aveti 3 modalitati de efectuare a platii:

1. Plata la livrare-ramburs
2. Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, AMEX, etc)
3. Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)

1. Plata la livrare-ramburs

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid in momentul livrarii coletului , adica plata ramburs. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata ramburs, vizitati sectiunea Livrare si returnare.

2. Plata cu cardul bancar

(Visa, Visa Electron, MasterCard, AMEX, etc)
Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei Dvs, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii Dvs. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe servere securizate. qialino.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul Dvs. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata cu cardul bancar, vizitati sectiunea Livrare si returnare de pe prima pagina a siteului.

3. Transfer bancar

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de qialino.ro in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Originalul facturii il veti regasi in colet. Livrarea marfii se va efectua dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: SC Gammax Impex Srl
Cont lei. IBAN: RO56 RZBR 0000 0600 0269 9186, Raiffeisen Bank.
Cod unic inregistrare: RO4692869

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata transfer bancar, vizitati sectiunea Livrare si returnare de pe prima pagina a siteului.